Uzkarsē cepeškrāsni līdz 150°C. Sagatavo cepamformu ar cepampapīru.

Pamatne:

  • 130g mandeļu milti
  • 4 ēd.k kokosriekstu eļļa [izkausēta]
  • 1ēd.k kļavu sīrups
  • 1 t.k vaniļa
  • škipsniņa sāls

Visas sastāvdaļas samīca viendabīgā masā un liek pannā, cepj 20min. Atdzesē 20min.

Krēms:

  • 250g lazdu riekstu krēms @nutego_
  • 70g Juicy dateles
  • 60g-70g apgrauzdēti lazdu rieksti

Šokolādes tops:

  • 50g šokolāde
  • 1t.k kokosriekstu eļļa

Sablenderē riekstu krēmu kopā ar datelēm. Krēmu uzklāj uz atdzesētās pamatnes un izlīdzina, uzber sadrupinātos lazdu riekstus un viegli iespiež krēma masā, liek saldētavā ~ 30min. Izkausē šokolādi kopā ar kokosriekstu eļļu un plānā kārtiņa uzklāj uz virsējās kārtas, liek saldētavā uz 5min.

Recepte : Dace Valdava